Nieuws.

Strategie en advies in media.

+3185 - 0435 600

@WillMedia

info@willmedia.nl

Campagne 'Testen, bewijzen en bewegen'

Nieuwe campagne voor HealthCheckCenter staat live! We hebben hard gewerkt aan een mediastrategie voor HealthCheckCenter in samenwerking met bureau Nojesam die deze commercials geproduceerd heeft. Bij HealthCheckCenter kun je op meer dan 35 locaties je laten testen op covid-19. 

WillMedia lanceert nieuwe campagne voor Specialized!

Voor Specialized hebben wij een vette campagne neergezet! Hebben jullie de reclame masten al voorbij zien komen? 

Locatie targeting campagne

Middels locatie targeting hebben wij Auto Grafen voorzien van een online campagne. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Prescan terug in printmedia!

Prescan is sinds dit jaar weer zichtbaar in alle landelijke dagbladen. Middels de bekende redactiepagina advertenties. Prescan geeft inzicht in uw huidige gezondheidssituaties.

De Specialized Como is winnaar nationale fietstest van de Telegraaf

Specialized heeft meegedaan aan de nationale fietstest van de telegraaf. Hierbij zijn zij met een 8,6 de winnaar geworden. Bij deze test zijn ernaar vijf onderdelen gekeken. De vijf onderdelen waarop de fiets is beoordeeld is de accu, display, ondersteuning, kwaliteit en onderdelen en het rijgedrag.  

De Nije Stichting

Onlangs zat Will Bosch in het belteam van Eddy van Heel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor De Nije Stichting samen met andere ondernemers, bedrijven en relaties zoveel mogelijk in actie te krijgen om ook deze stichting te helpen en te doneren.

TerStal familiemode

TerStal familiemode start tv en onlinecampagne 

De nieuwe televisie campagne van TerStal familiemode kun je deze week niet missen in Nederland. TerStal komt met haar eerste televisie campagne ooit! Wij als WillMedia zijn trots dat wij terStal hierin mochten adviseren en ondersteunen zodat deze campagne een succes wordt. 

Musical Annie

DAMES EN HEREN, vanaf ‘TOMORROW’ start de campagne van ANNIE!

Wat worden we vrolijk van deze mediacampagne… Op 1 december vindt de Premiere plaats in Chassé Theater Breda. Daarna zal de musical in meerder theaters in Nederland te zien zijn.

Kun je niet wachten? Je kunt kaarten bestellen via: anniedemusical.nl

Musical Amadeus

HOOGGEËERD PUBLIEK VANDAAG IN DE NEDERLANDSE DAGBLADEN MUSICAL AMADEUS

We zijn super trots om deze campagne vleugels te geven… geweldige recensies van o.a. De Telegraaf de Persgroep Nederland de Volkskrant en NRC Media dus echt een aanrader om deze musical Amadeus in verschillende Theaters in Nederland te gaan bekijken.

Van ons krijgen ze zeker vijf sterren!!

Nieuwe campagne Prescan van start Meer grip op je gezondheid.

Bij Prescan vroegen ze 3 klanten én 3 artsen waarom gezondheid zo belangrijk is. De rode draad, de belangrijkste voorwaarde voor geluk. Hoe je er grip op krijgt en waarom preventief onderzoek je daarbij helpt.

SOPHIE

Nu in 10 theaters in Nederland dit moet je zien… Toneelstuk Sophie met o.a. Tjitske Reidinga Boek je kaarten nu via www.theateralliantie.nl naar jou dichtstbijzijnde theater