Specialized

BY WILLMEDIA

De Specialized Como is winnaar van de nationale fietstest van de Telegraaf

De vijf onderdelen waarop de Specialized Como is beoordeeld zijn; de accu, display, ondersteuning, kwaliteit en onderdelen en het rijgedrag. De Specialized Turbo Como 4.0 700C – Low-Entry, bedraagt een prijs van  €3199,00, een gewicht van 24,7 kg en een gewicht loaae CUU 2,8kg.

De E-Bike heeft een display die zich in het midden bevindt. De display is niet heel groot. Om je snelheid te verhogen moet je gebruikt maken van de knopjes die links van het stuur zitten. In de categorie display heeft de E-Bike een 7,4 gescoord.

 

 Op het onderdeel ondersteuning heeft Specialized erg hoog gescoord een 8,9. Dit doordat de motor zeer vloeiend reageert op de eigen beenkracht. De motor is daarbij ook nog eens heel stil. Het enkele nadeel is dat de fiets wel zwaar trapt als je de ondersteuning uit hebt staan. 

Kwaliteit fiets en onderdelen. De E-Bike bezit van een goede koplamp en heeft een goede voorvork. De banden van 50 mm breedte bieden een redelijke comfort om te fietsen. 

Ten slotte het rijgedrag waarop de E-Bike is beoordeeld. De E-Bike rijdt zeer goed en stabiel. De comfort was ook ruim voldoende. Wat ook goed werd beoordeeld was de zithouding en stuurgedrag. 

Geïnteresseerd? Neem gerust een kijkje op de website van Specialized.